MANİSA AHMETLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim – Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Mesajı

2016-2017 Eğitim – Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Mesajı

  Değerli meslektaşlarım, saygıdeğer veliler , sevgili öğrenciler ;

 Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle yeni bir  öğretim yılına başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 19 Eylül 2016 Pazartesi yani bu gün  Ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de İlköğretim Haftası ile birlikte 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına başlamış oluyoruz.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerine sahip, ailesini, milletini, vatanını seven; insan haklarına saygılı, Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, çok yönlü düşünebilen, araştırıp sorgulayıp bilgiye ulaşan ve bilgiyi kullanan, yeniliklere açık ve topluma yararlı olan bireyler olarak yetiştirmenin gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.

Hepimizin  bildiği gibi 15 Temmuz 2016 günü FETÖ-PDY terör örgütü  tarafından gerçekleştirilen, Demokrasimiz ve Milli İrademizi hedef alan darbe girişimi; Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin ve milletimizin azim ve üstün gayretiyle  bertaraf edilmiştir. Bağımsızlığımıza ve devletimize kastedecek düşmanlar her daim olacaktır. Biz eğitimcilere düşen görev; vatanımıza karşı ihanet içinde olan  bu tür yapılarla her zaman etkin mücadele etmektir. Büyük bir Demokrasi sınavı veren milletimizden aldığımız güçle , yine birlik ve beraberlik içerisinde Demokrasimize sahip çıkarak  ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkacak gençler yetiştireceğimize inancımız tamdır.

Bu vesileyle 15 Temmuz gecesi yaşamını yitiren 242 Demokrasi Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize baş sağlığı, gazilerimize de sağlık diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının  Ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diler, Tüm öğrenci, öğretmenlerimiz ve velilerimize  başarı ve mutluluklar dilerim.  

 

Turgut TÜRE

Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürü

  

Barbaros Mah. Ata Cad. No.5 Hükümet Konağı Ahmetli/ Manisa - 02367683129

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.